x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blaga: Nu m-am simţit foarte bine când l-am vazut pe Nuţu Cămătaru ieşind din închisoare pe cal

Blaga: Nu m-am simţit foarte bine când l-am vazut pe Nuţu Cămătaru ieşind din închisoare pe cal

13 Iun 2010   •   00:00

Ministrul Blaga a declarat că nu s-a simţit foarte bine când l-a văzut pe Nuţu Cămătaru ieşind din închisoare pe cal. Întrebat cum s-a simţit când a văzut că Nuţu Cămătaru a ieşit din închisoare pe cal, Blaga a răspuns: "Ca cetăţean, nu m-am simţit foarte bine. Poliţistul şi-a făcut treaba şi l-a amendat conform legislaţiei în vigoare (...) În momentul în care un animal a intrat în spaţiul public, deţinătorul a fost amendat".



Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, a ieşit, miercuri dimineaţă, din Penitenciarul Jilava, la poartă acesta încălecând pe unul din cei trei cai preferaţi cu care l-au aşteptat fiul său şi alţi apropiaţi.

Nuţu Cămătaru a fost amendat, miercuri, de Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei, cu 120 de lei, pentru că a plecat din Penitenciarul Jilava pe cal, faptă interzisă în mediul urban, potrivit Codului Rutier.

Poliţiştii rutieri i-au întocmit lui Nuţu Cămătaru proces-verbal, el încălcând articolul 99 din Codul Rutier, privind nerespectarea regulilor de circulaţie de către conducătorii de animale, au declarat, miercuri, pentru Mediafax, reprezentanţi ai Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti.

Nuţu Cămătaru a stat şase ani în închisoare, pentru fapte cu violenţă şi crimă organizată.

×
Subiecte în articol: observator