x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blestemul care bântuie Casa Poporului. Ce se întâmplă pe holurile celei mai mari clădiri din România

Blestemul care bântuie Casa Poporului. Ce se întâmplă pe holurile celei mai mari clădiri din România

28 Iun 2013   •   11:53
Blestemul care bântuie Casa Poporului. Ce se întâmplă pe holurile celei mai mari clădiri din România
Construită din dorinţa de a fi în centrul atenţiei, Casa Poporului a fost făcută cu multă jertfă din partea oamenilor care au lucrat zi şi noapte pentru a duce la îndeplinire dorinţa "Conducătorului Iubit".

Însă povestiri stranii ies la iveală despre ceea ce se petrece după lăsarea întunericului, pe holurile Palatului Parlamentului. Un paznic povestea cum şi-a lăsat cheile lângă una din statuile de pe hol, în timp ce îşi făcea rondul, ca, după puţin timp, să se întâlnească cu un individ care i le-a înapoiat fără a-i spune nimic.

Do­rind să-i mulţumească, paznicul s-a întors după el, doar că singurul lucru pe care l-a mai putut vedea au fost ur­mele de noroi lăsate pe podea de bo­can­cii stră­inului, urme care dispăreau într-un perete.

Un alt obiectiv cunoscut al Bucureştiului este Foişorul de Foc, loc în care mulţi dintre vizitatorii muzeului au raportat senzaţii de durere şi apăsare în piept, combinate cu o frică inexplicabilă.

Se spune că o femeie a căzut pe scă­rile turnului şi a murit în timp ce că­uta dovada infidelităţii soţului ei, care era paznic de noapte la Foişor. Fantoma ei mai bântuie locul, iar, în unele nopţi, un fel de foc viu iese pe ferestrele Foi­şo­rului, plutind deasupra Bucureştiului.

Pe lângă toate acestea, se mai spune că în fiecare zi de 9 a lunii în curs, la ora 11.30 noaptea, când un pom­pier ar fi mu­rit acolo prin combustie spontană, locul este străbătut de lumini stra­nii, scrie jurnalistul Yami Kamui.


×
Subiecte în articol: blestem casa poporului fantome holuri cladire