x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc: Doi moguli şi doi politicieni îşi dau mâna pentru suspendarea preşedintelui

Boc: Doi moguli şi doi politicieni îşi dau mâna pentru suspendarea preşedintelui

01 Oct 2010   •   00:00
Boc: Doi moguli şi doi politicieni îşi dau mâna pentru suspendarea preşedintelui
Sursa foto: Christian Silva/Jurnalul Naţional

Doi moguli şi doi politicieni şi-au dat iar mâna pentru suspendarea preşedintelui, neînvăţând nimic din lecţia istoriei şi afectând interesele României, având ca unic obiectiv să oprească mersul justiţiei sau să aibă acces la resurse neatinse în mandatul actualului preşedinte, afirmă premierul Boc.

"Văd foarte multe declaraţii în ultima vreme cu privire la instabilitatea politică, ceea ce ar putea constitui un element de nesiguranţă şi pentru investitori, şi pentru cei care se uită la România în momentul de faţă. Am văzut declaraţii de suspendare din funcţie a preşedintelui şi nu mă miră să văd din nou Alianţa între moguli şi politicieni cu privire la suspendarea politicienilor, Alianţă care nu are alt obiectiv decât să oprească mersul justiţiei spre cei care nu au ajuns până acum acolo sau să ajungă la resurse la care nu au putut avea acces în timpul mandatului actualului preşedinte", a spus Boc.
 

El a afirmat că a văzut că "doi moguli şi doi politicieni" şi-au dat mâna în continuare pentru suspendarea preşedintelui contrar Constituţiei şi intereselor României, fără să înveţe nimic din lecţia istoriei.

Întrebat de jurnalişti dacă astfel poate fi efectată aderarea României la Spaţiul Schengen, premierul a apreciat că toată discuţia legată de suspendarea preşedintelui şi de instabilitate politică face rău României şi din perspectiva investitorilor, şi din perspectiva climatului în care ţara este privită din afară.

Solicitat de presă să explice cine sunt cei doi moguli la care se referă, Boc a răspuns : "Zău, nu-i cunoaşteţi ?".

×
Subiecte în articol: observator