x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE - Tragedia de la Clinceni. A treia persoană implicată în accident nu a A MURIT, aşa cum se anunţase iniţial

UPDATE - Tragedia de la Clinceni. A treia persoană implicată în accident nu a A MURIT, aşa cum se anunţase iniţial

19 Oct 2015   •   10:26
UPDATE - Tragedia de la Clinceni. A treia persoană implicată în accident nu a A MURIT, aşa cum se anunţase iniţial
Sursa foto: antena3.ro
UPDATE - Cel de-al treilea paraşutist implicat în accidentul de la Aerodromul Clinceni, instructorul Adrian Constandache, se află în stare foarte gravă la Spitalul Floreasca, au precizat reprezentanţi ai unităţii medicale, după ce anterior surse medicale au anunţat decesul său.

Ştirea iniţială - Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti (PCAB) au deschis un dosar penal în legătură cu accidentul de la Aerodromul Clinceni, în care s-a început urmărirea penală cu privire la infracţiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi încălcarea de către personalul aeronautic civil a îndatoririlor de serviciu sau neîndeplinirea lor, dacă fapta este de natură să pună în pericol siguranţa zborului.

Între timp, cel de-al treilea paraşutist implicat în accident, instructorul Adrian Constandache, a decedat luni dimineaţă la Spitalul Floreasca, au declarat surse medicale.

Potrivit unui comunicat al PCAB, procurorii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, duminică, pe Aerodromul Clinceni, judeţul Ilfov, s-a produs un accident aviatic, în care a fost implicat un avion proprietate privată, din care trei sportivi paraşutişti au efectuat un salt.

În accident au fost implicaţi instructorul Adrian Constandache, Dan Floroiu şi Andreea Nica.

Aceasta din urmă avea 27 de ani şi era portarul echipei de handbal feminin Unirea Slobozia.

Din primele informaţii, Andreea Nica era la primul salt cu paraşuta, ea sărind cu instructorul Adrian Constandache, care avea o experienţă de 4.000 de salturi.

Accidentul ar fi survenit după ce Dan Floroiu a sărit prea devreme şi s-a ciocnit de instructor şi de Andreea Nica, iar paraşutele lor s-au încurcat în aer, acesta fiind motivul pentru care s-au prăbuşit.

Dan Floroiu a decedat pe loc, în timp ce Andreea Nica şi Adrian Costandache au fost transportaţi la spital.

Andreea Nica a fost găsită în stare de conştienţă, i s-a acordat primul ajutor, însă ea a decedat ulterior la Spitalul Universitar.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: clinceni tragedie