x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marius Budăi: Moţiunea de cenzură pică, avem un as în mânecă, asul organizării

Marius Budăi: Moţiunea de cenzură pică, avem un as în mânecă, asul organizării

02 Oct 2019   •   13:50
Marius Budăi: Moţiunea de cenzură pică, avem un as în mânecă, asul organizării
Sursa foto: Captura Antena 3

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, miercuri, că PSD are ''un as în mânecă'' la moţiunea de cenzură, susţinând că demersul Opoziţiei nu va avea succes.

"Cum o să ne strângem bagajele? Noi avem treabă de făcut. Emoţii ai tot timpul şi când eşti la putere şi când eşti în opoziţie. Sâmbătă se va vota moţiunea şi vom vedea dacă pică sau trece, eu zic că pică. (...) Eu am spus tot timpul că avem şi noi un as în mânecă, chiar dacă au semnat mai mulţi moţiunea, vom vedea rezultatul. (...) Aici nu este vorba de PSD sau de PNL, este vorba de guvernarea unei ţări. (...) Nu pot să dau scorul, pot să vă spun că pică moţiunea. PSD este mobilizat pentru a guverna România", a afirmat Budăi, la Parlament.

El a susţinut că au fost colegi parlamentari care au venit la PSD şi au spus că, deşi au semnat moţiunea, nu o vor vota.

Întrebat dacă premierul a dat sarcină fiecărui ministru să convingă parlamentarii să nu voteze moţiunea, Budăi a spus: "Nu ne-a cerut nimeni, nu a fost această solicitare".

"Este o luptă politică democratică în cadrul constituţional, colegii din opoziţie luptă cu instrumentele dumnealor, noi avem discuţiile noastre, e normal, e democraţie şi e corect să fie aşa atunci când te păstrezi într-o linie decentă şi în cadrul constituţional. Repet - avem un as în mânecă, asul organizării", a adăugat Budăi.

Birourile permanente reunite ale celor două Camere ale Parlamentului au decis miercuri, în lipsa reprezentanţilor Opoziţiei, ca dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură să aibă loc sâmbătă, de la ora 11,00. Moţiunea intitulată "Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!" va fi citită miercuri, la ora 15,00. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: Marius Budăi