x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bulevardul Aerogării va fi reabilitat, iar liniile de tramvai vor fi modernizate

Bulevardul Aerogării va fi reabilitat, iar liniile de tramvai vor fi modernizate

08 Iun 2022   •   17:00
Bulevardul Aerogării va fi reabilitat, iar liniile de tramvai vor fi modernizate

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a semnat, miercuri, contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai. Lucrările vor dura 6 luni, iar valoarea este de 9,6 milioane de lei.

„Am semnat contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai. Este vorba despre un proiect sistat de mai bine de zece ani, din cauza problemelor ridicate de exproprieri și intrarea în insolvență a fostului executant”, anunță Nicușor Dan.

Edilul precizează că lucrările vor fi realizate de Societatea de Transport București.

„Până la mijlocul acestei luni va fi emis ordinul de începere a proiectării, iar apoi cel pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor. Se vor moderniza linia de tramvai, rețeaua de contact și peroanele și se vor reface canalizația pentru semafoare, carosabilul și trotuarele. Lucrările vor dura 6 luni, iar valoarea contractului este de aproximativ 9,6 milioane lei”, conchide Dan.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nicusor dan