x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Burduja: Numărul utilizatorilor nealimentați a scăzut la 11.005

Burduja: Numărul utilizatorilor nealimentați a scăzut la 11.005

de Redacția Jurnalul    |    15 Sep 2024   •   21:40
Burduja: Numărul utilizatorilor nealimentați a scăzut la 11.005

Numărul utilizatorilor nealimentați cu energie electrică a scăzut la 11.005, anunță ministrul Sebastian Burduja: „Am pornit de la peste 25.000 ieri, azi dimineață eram la aproximativ 18.000”. În prezent sunt 24 de localități afectate de inundațiile din sudul Moldovei.

„Ca urmare a eforturilor echipelor de intervenție ale Electrica (DEER - Muntenia Nord), numărul utilizatorilor nealimentați a scăzut la 11.005. Am pornit de la peste 25.000 ieri, azi dimineață eram la aproximativ 18.000. În imagini, veți vedea condițiile în care muncesc acești eroi nevăzuți, departe de familiile lor, pentru a aprinde din nou lumina în casele românilor afectați de inundații. Le mulțumesc în mod special pentru efortul deosebit! Vă ținem la curent cu evoluțiile”, scrie pe Facebook Sebastian Burduja.

El afirmă că, dacă vremea va permite, ținta este de 80% defecțiuni remediate, în funcție și de avariile noi pe care echipele le identifică în teren.

„Siguranța lor și a cetățenilor rămâne pe primul loc. Cu răbdare, vom trece împreună și peste acest nou moment dificil”, adaugă ministrul Energiei.

Burduja precizează că localitățile afectate sunt Bujoru (parțial), Moscu, Izvoarele, Cavadinești (parțial), Grăpeni, Vădeni, Pechea, Sat Lupele, Costachi Negri, Cudalbi, Grivița, Corod, Vameș, Suceveni,Chiraftei, Drăculești, Gănești, Suceveni, Comănești, Puricani, Aldești, Săseni, Prodănești și Șipote.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: burduja energie inundatii utilizatori