x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bute a bătut palma cu Elena Udrea. Pugilistul va promova turismul românesc

Bute a bătut palma cu Elena Udrea. Pugilistul va promova turismul românesc

17 Noi 2010   •   11:43
Bute a bătut palma cu Elena Udrea. Pugilistul va promova turismul românesc
Campionul mondial la categoria supermijlocie va fi partenerul Ministerului Dezvoltării şi Turismului în acest proiect, fiindu-i promisă în schimb organizarea unui meci de centură în Bucureşti.

"Sunt român, aici m-am născut, aici m-am format şi nu voi uita niciodată de România indiferent unde îmi voi desfăşura activitatea sportivă. E o onoare să fiu alături de alţi mari sportivi în acest proiect. Sper din tot sufletul, aşa cum a zis şi doamna ministru, ca anul viitor să ajung să boxez în România. Voi face tot posibilul să promovez imaginea României la cel mai înalt nivel", a declarat Lucian Bute.

"Credem că asta va face mult mai atractivă ţara noastră, în special pe piaţa din Statele Unite şi America de Nord, unde ne-am stabilit destinaţia ţintă pentru atragerea turiştilor în perioada următoare. Avem bucuria ca acest mare ambasador care a promovat România şi o face cu drag în continuare să fie partenerul Ministerului Dezvoltării şi faptul că întotdeauna a afirmat cu mândrie apartenenţa sa, legăturile cu ţara noastră, ne face să credeam că ceea ce începem acum va fi de real succes pentru România", a declarat Elena Udrea, ministrul Dezvoltării şi Turismului, potrivit Agerpres.

Udrea a menţionat că ministerul intenţionează organizeze la Bucureşti unul dintre meciurile de anul viitor ale lui Lucian Bute, "ceea ce ar atrage atenţia întregii lumi asupra României".

De asemenea, ministrul turismului a precizat că, în baza "înţelegerii încheiate miercuri", Lucian Bute ar putea ca la evenimentele din perioada următoare să poarte sigla brandului turistic al României, să vorbească despre România în conferinţele de presă pe care le va susţine, să promoveze de câte ori are ocazia imaginea României prin noul brand turistic.

"Credem ca va fi un parteneriat important pentru ministerul pe care îl reprezint şi un parteneriat de mare succes pentru România ca destinaţie turistică, şi nu numai, pentru că imaginea României este promovată mult mai bine de mari sportivi decât de mari politicieni", a subliniat Elena Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea lucian bute turimul romanesc