x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Calculatoare - Ordonanta pentru elevi si studenti

Calculatoare - Ordonanta pentru elevi si studenti

17 Noi 2004   •   00:00

Guvernul a adoptat in sedinta de ieri o serie de ordonante de urgenta, una dintre ele fiind si cea prelungeste de la 15 noiembrie la 7 decembrie a termenului pana la care elevii sau studentii din invatamantul de stat sau particular acreditat ale caror familii au venituri brute de sub 1,5 milioane lei/membru vor putea achizitiona calculatoare cu sprijin financiar din partea statului.

Elevii si studentii vor putea sa depuna copiile dupa facturi si procesele-verbale de predare-primire pana la data de 8 decembrie 2004. Decontarea de catre agentii economici a acestor costuri se poate face pana la data de 20 decembrie.

O alta ordonanta de urgenta adoptata de Executiv stabileste ca Arhiepiscopia Sucevei si Radautilor va primi inapoi cele 90.000 de hectare de padure la care are dreptul ca despagubire in baza Legii fondului funciar. Proiectul de lege pe aceasta tema, promovat in urma cu doua saptamani, a fost retras.

Guvernul a mai decis ieri, tot prin ordonanta de urgenta, eliminarea taxelor pentru eliberarea si inmanarea titlurilor de proprietate asupra terenurilor agricole si forestiere reconstituite in baza legilor fondului funciar. Dispozitia se va aplica o data cu publicarea in Monitorul Oficial a ordonantei de urgenta. (Gabriela Antoniu)

×
Subiecte în articol: observator