x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Callatis s-a terminat, fiesta continua

Callatis s-a terminat, fiesta continua

de Dana Ciobanu    |    17 Aug 2005   •   00:00
Callatis s-a terminat, fiesta continua

S-a scurs, iata, si ultima seara de Callatis. O seara dedicata carnavalului, ritmurilor fierbinti si artificiilor. Festivalul de la Mangalia a luat sfarsit, dar fiestele latino, petrecerile estivale si concursurile organizate pe plaja continua.

Traditia de "Sapte zile, sapte nopti" a Festivalului Callatis a fost rupta, in acest an, de o a opta seara de spectacol. O seara dedicata carnavalului, ritmurilor fierbinti si artificiilor.

Din punct de vedere muzical, Callatis Carnaval a razbunat artistii romani, care au cantat mult mai bine decat invitatii straini. Vorba ceea de pe stadion: "Avem echipa, avem valoare!".

Alin Oprea si Tavi Colen (Talisman) au deschis pofta de distractie a celor peste 45.000 de spectatori adunati in Portul Turistic din Mangalia. Apropo de public, ultima seara a Callatisului a inregistrat un record absolut de spectatori. Cheiul de acces spre scena-scoica a fost practic blocat de lume, astfel incat toti artistii au fost adusi si au plecat cu salupa. Giulia (ex-Candy) a lasat deoparte "Coolmea distractiei" si a urcat pe scena pentru a canta "la rece" o piesa nou-nouta. A urmat-o Pepe, aflat intr-o forma de zile mari, care a facut publicul sa danseze precum i-a cantat. Latin-lover-ul a interpretat si o melodie foarte draga lui, care a fost facuta celebra de regretata Mihaela Runceanu, apoi a magnetizat audienta cu lacrimoasa "Numai iubirea". Pepe a cerut si niste retusuri de sunt in direct: "negativul in monitoare mai tare, va rog din suflet!".

CU SCANTEI. DJ Project a comis un play-back ca-n discoteca, ceea ce totusi nu a impiedicat lumea sa fredoneze cateva dintre cele mai cunoscute piese ale anului 2004, care-i apartin. Akcent s-a straduit sa cante live, ca tot sunt baietii numarul 10 in topurile din Benelux.

Intre tronsoanele muzicale autohtone, scena a fost invadata de personaje de carnaval si muzica grosolan falsata de Alberto Rodrigues, in timp ce cinci firme care comercializeaza focuri de artificii si-au "expus" produsele pe cer. Finalul serii a fost rezervat unei Saragossa Band expirate, care a scos din buzunarul organizatorilor in jur de 10.000 de euro. Proasta investitie!

×
Subiecte în articol: observator