x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Camelia Potec, implicată într-un accident rutier

Camelia Potec, implicată într-un accident rutier

24 Feb 2013   •   16:28
Camelia Potec, implicată într-un accident rutier

Camelia Potec a fost implicată într-un accident rutier petrecut pe Calea Floreasca, după ce maşina condusă de înotătoare a lovit un scuterist.

Camelia Potec tocmai părăsise parcarea restaurantului unde luase masa împreună cu Ion Ţiriac, după care, în încercarea de a se încadra pe Calea Floreasca nu a acordat prioritate şi a lovit un scuterist al unei companii de livrare de pizza la domiciliu.

Conform reporterilor aflaţi la faţa locului, victima, în stare de conştienţă, prezenta contuzii la cap şi la picioare, şi, după ce a primit îngrijiri medicale, a fost transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.
Zona în care s-a petrecut accidentul nu oferă şoferilor condiţii de vizibilitate optimă, din cauza numeroaselor maşini parcate pe trotuar în imediata vecinătate a intersecţiei.

Imediat după petrecerea accidentului, la faţa locului a sosit, prezentându-se ca martor al evenimentului, şi Ion Ţiriac, însoţit de gărzile sale de corp. După apariţia reporterilor, cei doi s-au retras în maşina lui Ion Ţiriac, nedorind să ofere declaraţii presei.
Poliţia rutieră investighează condiţiile în care s-a petrecut accidentul, primele declaraţii evidenţiind faptul că examenul cu etilotestul a fost negativ.

×
Subiecte în articol: ion tiriac camelia potec accident auto