x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Camelia Voiculescu: "Cel mai important este PREZENTUL pe care il impart acum cu cei mai buni oameni de televiziune si carora le multumesc"

Camelia Voiculescu: "Cel mai important este PREZENTUL pe care il impart acum cu cei mai buni oameni de televiziune si carora le multumesc"

29 Noi 2015   •   17:45
Camelia Voiculescu: "Cel mai important este PREZENTUL pe care il impart acum cu cei mai buni oameni de televiziune si carora le multumesc"

Antena 1, cel mai puternic și longeviv brand de televiziune românesc, aniversează primii 22 de ani. Ani în care reușita s-a măsurat în a fi mereu aproape de telespectatori și a le împlini așteptările. La 22 de ani, postul generalist al Intact Media Group a adus romanilor cele mai apreciate show-uri de televiziune din lume, precum și formate locale care au drept fani milioane de telespectatori români. Tot Antena 1are și cea mai puternică echipă de producție, dar și cele mai populare și îndrăgite vedete. Campaniile Observator au schimbat legi, asigurând suport pentru cei aflați în situații dificile.



“Nu as masura Antena 1 in ani. De fapt, singura unitate de masura potrivita are fi generatiile. Perspectiva pe care tatal meu a avut-o in urma cu 22 de ani, odata cu lansarea. Perspectiva pe care o am alaturi de toti oamenii minunati care isi dedica intreg talentul lor acestei pasiuni. Si  perspectiva celor care ne urmeaza. Ca sa existe insa trecut si viitor cel mai important este PREZENTUL pe care il impart acum cu cei mai buni oameni de televiziune si carora le multumesc!, a declarat Camelia Voiculescu, cu aceasta ocazie.

×
Subiecte în articol: antena 1 camelia voiculescu