x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Camera Deputaţilor: Petre Cioabă va prelua mandatul rămas vacant în urma condamnării lui Liviu Dragnea

Camera Deputaţilor: Petre Cioabă va prelua mandatul rămas vacant în urma condamnării lui Liviu Dragnea

03 Iun 2019   •   14:40
Camera Deputaţilor: Petre Cioabă va prelua mandatul rămas vacant în urma condamnării lui Liviu Dragnea

PSD a informat Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că Petre Cioabă va prelua mandatul din Circumscripţia 36 Teleorman rămas vacant în urma condamnării definitive a lui Liviu Dragnea.

Comisia de validare urmează să întocmească un raport.

"Am avut o scrisoare din partea grupului PSD privind următorul nume pe lista de candidaţi pentru alegerea Camerei Deputaţilor în Circumscripţia electorală 36 Teleorman. Este vorba de domnul Cioabă Petre care va trebui să fie validat. Probabil că miercuri va depune jurământul în plen", a precizat secretarul Camerei Deputaţilor Olguţa Vasilescu.

"Vă comunicăm că următorul pe lista de candidaţi pentru alegerea Camerei Deputaţilor în Circumscripţia electorală 36 Teleorman, din data de 11 decembrie 2016, este domnul Cioabă Petre", se arată în adresa trimisă Secretariatului general de preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă.

În 29 mai, plenul a adoptat proiectele de hotărâre privind vacantarea mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea şi a postului de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în dosarul DGASPC Teleorman şi încarcerat la Penitenciarul Rahova.AGERPRES

×
Subiecte în articol: Petre Cioabă