x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cantități impresionante de droguri de mare risc, ridicate în urma unor percheziții în Capitală

Cantități impresionante de droguri de mare risc, ridicate în urma unor percheziții în Capitală

11 Noi 2022   •   19:30
Cantități impresionante de droguri de mare risc, ridicate în urma unor percheziții în Capitală

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au ridicat, vineri, cantități importante de droguri în urma unor percheziții în Capitală.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au efectuat șase percheziții domiciliare, vineri, în Capitală, într-o cauză având ca obiect săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Oamenii legii au informații că începând cu luna iulie 2022 și până în prezent, două persoane ar fi introdus în țară și ar fi comercializat droguri de mare risc (ecstasy), în Bucureşti.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, în cursul zilei de vineri, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, amfetamină, o presă acționată manual destinată modelării tabletelor de ecstasy, două arme neletale, dintre care una cu lunetă, precum și alte probe și mijloace de probă.

Audierile sunt efectuate la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: droguri capitala perchezitii