x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carosabil umed pe  A1, A2, A3 și DN 1. Plouă în majoritatea zonelor

Carosabil umed pe  A1, A2, A3 și DN 1. Plouă în majoritatea zonelor

03 Sep 2022   •   08:40
Carosabil umed pe  A1, A2, A3 și DN 1. Plouă în majoritatea zonelor

Circulația se desfășoară pe un carosabil umed pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și pe DN 1 Ploiești-Brașov. Plouă în majoritatea zonelor.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere/feroviare sau efecte meteorologice, care să impună restricții de circulație rutieră sau feroviară.

Traficul rutier rămâne închis, din 26 august, pe DN 17B, la km. 44+200 de metri, între localitățile Holda și Broșteni, județul Suceava, din cauza căderilor masive de pietre de pe versanți pe carosabil, care au blocat drumul pe ambele sensuri de mers.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov circulația se desfășoară pe un carosabil umed, plouă în majoritatea zonelor, vizibilitatea este bună, iar valorile de trafic reduse.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se temeinic înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să reducă viteza de deplasare pe carosabilul umed, să folosească sistemele de iluminare și dezaburire și să evite manevrele bruște și riscante”, transmite ​Centrul Infotrafic.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: carosabil umed