x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Casa ororilor! Bărbatul omorât şi ascuns sub duşumea de către fiul său a asistat la uciderea mamei sale

Casa ororilor! Bărbatul omorât şi ascuns sub duşumea de către fiul său a asistat la uciderea mamei sale

29 Dec 2012   •   10:43
Casa ororilor! Bărbatul omorât şi ascuns sub duşumea de către fiul său a asistat la uciderea mamei sale

 Bărbatul ucis de fiul său şi îngropat sub podeaua casei a fost la rândul său martorul unei crime asemănătoare în copilărie. În aceeaşi casă, mama victimei a fost ucisă de soţul ei. Vecinii din satul Căţelu îşi amintesc cu groază povestea, potrivit România TV.

 
Sătenii din Căţelu spun că în urmă cu mulţi ani în aceeaşi casă a mai avut loc o crimă, la care a asistat sora bărbatului ucis de propriul fiu. "Tatăl ei a omorât-o pe mama ei. Ei au rămas cu sechele. Erau copii când s-a întâmplat lucrul ăsta. Ea, cel puţin, era în cameră cu ea când a omorât-o pe mama ei. Era în pat. şi nenea Laurenţiu era mic. Avea 12 ani. Fratele ei. Omul care a murit. Ea zice că după ce o să se termine acum cu el, cu tot ce trebuie făcut, a zis că nici nu vrea să mai vină aici, că e blestemată casa asta. Deci i-a omorât mama şi acum nepotul i-a omorât fratele", spune o localnică.
 
Pe bărbatul omorât de fiu şi ascuns sub podea, vecinii şi-l amintesc ca pe un tip de treabă. "Era un om care ajuta pe toată lumea. Tot Căţelu ăsta. Se ocupa şi cu electricitatea, cu orice. Că mai bea în curte...vă daţi seama că omul la băutură ştiţi cum este, nu e sfânt! Pe el îl deranja băiatul lui că era foarte rău. 'Nu mă-nţeleg cu el', zicea. El a rămas cu o traumă. Îmi spunea că are momente când îi vine.. are momente când îşi aduce aminte toate lucrurile astea şi trece iar prin ce a trecut. Realizează ce s-a întâmplat. 12 ani avea!", relatează o femeie din Căţelu.
 
Un tânăr de 21 de ani din localitatea Căţelu, judeţul Ilfov, a fost reţinut, în noaptea de joi spre vineri, după ce, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, şi-a înjunghiat tatăl şi l-a îngropat în casă, sub podea.
 
În noaptea de 2 spre 3 decembrie, Ionuţ Valentin Stanciu, în vârstă de 21 de ani, a consumat, împreună cu tatăl său, Laurenţiu Stanciu, de 43 de ani, o cantitate mare de alcool. Spre dimineaţă, cei doi au fi început să se certe, iar băiatul, într-un acces de furie, şi-a omorât tatăl cu un cuţit şi o rangă, potrivit Mediafax.
 
După ce şi-a dat seama că a comis o crimă, tânărul a scos duşumeaua şi a îngropat cadavrul la o adâncime de aproximativ un metru.
 
Crima a fost descoperită după ce fiica victimei a intrat în panică din cauza faptului că nu mai ştia nimic de tatălui ei şi a anunţat autorităţile.
 
Poliţiştii au descins la adresa bărbatului dispărut în noaptea de joi spre vineri şi au descoperit urme de sânge, iar apoi locul în care fusese îngropat acesta.
 
Potrivit anchetatorilor, Ionuţ Valentin Stanciu, care era acasă, a fost ridicat pentru audieri. Tânărul şi-a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor şi procurorilor, fiind reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat.
 

×
Subiecte în articol: crima catelu orori