x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Casa Regală: Sperăm că justiţia va soluţiona în cel mai just și rapid mod cazul principesei Irina

Casa Regală: Sperăm că justiţia va soluţiona în cel mai just și rapid mod cazul principesei Irina

16 Aug 2013   •   11:27
Casa Regală: Sperăm că justiţia va soluţiona în cel mai just și rapid mod cazul principesei Irina

Regele Mihai I și întreaga familie regală speră că justiția din SUA și instanțele din Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință cazul principesei Irina, se arată într-un comunicat remis după ce aceasta şi soţul ei au fost arestaţi pentru organizarea unor lupte de cocoşi.

"Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunoștință cu profundă tristețe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica sa. Majestatea Sa și întreaga Familie Regală speră că justiția americană și instanțele Statului Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință acest caz", se arată într-un comunicat remis de Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I.

Regele Mihai I speră, de asemenea, ca prezumția de nevinovăție să funcționeze, "așa cum este legal și moral, de la început și până la sfârșitul acestui nefericit eveniment", se mai arată în comunicat.

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi joi în Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocoşi, relatează portalul OregonLive.com.

×