x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Câte pachete de țigări de contrabandă pot intra într-un Audi Q7?

Câte pachete de țigări de contrabandă pot intra într-un Audi Q7?

de Vali Deaconescu    |    05 Feb 2023   •   12:08
Câte pachete de țigări de contrabandă pot intra într-un Audi Q7?
Sursa foto: Sindicatul Europol

Polițiștii din cadrul Itpf Sighetu Marmației au identificat un autoturism marca Audi Q7 ce nu a oprit la semnalele regulamentare ale acestora. Polițiștii de frontieră maramureșeni au folosit armamentul din dotare și au oprit mașina. Șoferul era un cetățean ucrainean în vârstă de 19 ani, iar numerele de înmatriculare ale autovehiculului erau false.

”S-a trecut de la contrabanda cu calul la cea cu Audi Q7

După ce zilele trecute contrabandiștii cu țigări de la frontiera de nord a țării au fost practic ”înjosiți” că acționează rudimentar, astăzi aceștia au trecut la ”high level”. Practic au zis că fiind zi de duminică și caii trebuie să se odihnească.

În această dimineață colegii noștri din cadrul Itpf Sighetu Marmației au identificat în localitatea Mara din jud. Maramureș un autoturism marca Audi Q7 ce nu a oprit la semnalele regulamentare ale acestora.

Imediat, polițiștii de frontieră maramureșeni au folosit armamentul din dotare, trăgând atât focuri de avertisment în plan vertical, cât și spre pneurile mașinii. S-a reușit oprirea bolidului care era burdușit cu mai multe colete cu țigări, iar șoferul a fost reținut, acesta fiind un cetățean ucrainean în vârstă de 19 ani. Totodată, s-a constatat că numerele de înmatriculare ale autovehiculului sunt false”, potrivi Sindicatului Europol.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: audi q7 sighetu marmatiei