x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Cioacă:Crimă sau inscenare?

Cazul Cioacă:Crimă sau inscenare?

de Libiu Mateescu    |    30 Oct 2007   •   00:00

Noi dezvăluiri in acest caz de crimă de la Braşov aruncă o lumină neclară asupra cercetărilor criminaliştilor in ceea ce priveşte provenienţa petelor de sănge din apartamentul soţilor Cioacă.

Noi dezvăluiri in acest caz de crimă de la Braşov aruncă o lumină neclară asupra cercetărilor criminaliştilor in ceea ce priveşte provenienţa petelor de sănge din apartamentul soţilor Cioacă. Menajera, care a declarat că nu era posibil ca petele de sănge găsite de anchetatori in apartament să aparţină avocatei dispărute, pentru că ea făcuse curăţenie la două zile după presupusa crimă, nu este de găsit.

PERCHEZIŢIE. Pe de altă parte, ieri, in ziua in care casele părinţilor poliţistului Cristian Cioacă au fost percheziţionate, surse din poliţie şi-au amintit că Elodia avea un sistem agresiv şi tenace de a-şi face relaţii in poliţie, ceea ce ar fi ajutat-o să preia mai multe cazuri de natură penală, ca avocat, avănd informaţii din interiorul IJP Braşov despre mersul anumitor cercetări penale asupra unor potenţiali suspecţi. "Asta (Elodia (n.n.) era in permanenţă pe culoarele IJP şi flirta cu oricare poliţist, cu condiţia ca acesta să aibă vreo funcţie la departamentul de cercetări penale sau să aibă vreo influenţă asupra unor dosare penale. Era extrem de băgăcioasă in tot felul de discuţii cu ofiţerii de poliţie, de regulă, cel puţin subcomisari. Ne săturaserăm de ea pe aici", spune ofiţerul. Criminaliştii nu exclud acum, in mod neoficial, ipoteza ca Elodia să fie totuşi in viaţă, căutănd şi alţi martori credibili care ar fi zărit-o in viaţă, in afară de angajata de la COBCO SA, mărturie publicată de Jurnalul Naţional.

×
Subiecte în articol: observator