x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul studentei japoneze ucise: Şeful Companiei Aeroporturi Bucureşti a fost demis

Cazul studentei japoneze ucise: Şeful Companiei Aeroporturi Bucureşti a fost demis

05 Sep 2012   •   10:37
Cazul studentei japoneze ucise: Şeful Companiei Aeroporturi Bucureşti a fost demis

Seful companiei Aeroporturi Bucuresti, Cornel Poterasu, a fost demis de ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi. Demisia vine in urma controlului ministerului Transportului la Aeroportul Otopeni. Aeroporturi Bucuresti administreaza aeroporturile Henri Coanda Otopeni si Aurel Vlaicu Baneasa.

Controlul a vizat activitatea de taximetrie ilegala. Atributiile de director general la CNAB vor fi preluate de Smadu Cristinel.

Taximetristii au intrat in vizorul autoritatilor dupa uciderea unei studente japoneze in padurea Otopeni. In seara de 15 august 2012, pe raza comunei Corbeanca, intr-o zona impadurita, in imediata apropiere a unui drum public (DN1), Nicolae Vlad a ucis-o pe numita Yurika M. (cetatean japonez), cauza mortii victimei fiind reprezentata de asfixia mecanica prin comprimare cervico-toracala, explica Ministerul Public.

Japoneza a fost abordata de Nicolae Vlad la scurt timp dupa ce a coborat din avion, la Aeroportul International Henri Coanda, el propunandu-i s-o duca cu taxiul la locul de destinatie. Insa tanara si Vlad au coborat la marginea padurii, unde doua zile mai tarziu femeia a fost gasita moarta.

Nicolae Vlad (26 de ani), nascut in Bucuresti, dar domiciliat in Balotesti, a fost arestat in 19 august.

×