x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Trancă - Se cer despăgubiri de 300.000 de lei

Cazul Trancă - Se cer despăgubiri de 300.000 de lei

de Miruna Pasa Petru    |    25 Apr 2007   •   00:00

Tanăra care il acuză pe medicul Răzvan Trancă de viol şi tentativă de omor a cerut ieri, prin intermediul avocaţilor săi, 300.000 de lei despăgubiri pentru traumele fizice şi psihice suferite in urma incidentului petrecut acum mai bine de două luni.

Apărătorii fetei au depus solicitarea la dosarul cauzei şi au susţinut că 50.000 de lei reprezintă banii cheltuiţi pentru tratamentele necesare, iar restul de 250.000 de lei il constituie suma cerută ca daune morale. Pentru acoperirea acestei pretenţii materiale, avocaţii Andreei Mocanu au cerut, de asemenea, instituirea sechestrului asigurator pe apartamentul medicului Trancă. Nici una dintre solicitări nu a putut fi insă discutată, din cauza faptului că Spitatul de Urgenţă Floreasca, unde a fost tratată tanăra, nu a fost citat.

Andreea Mocanu nu a fost prezentă la termenul de ieri, care a coincis cu ziua sa de naştere, deoarece, potrivit avocaţilor ei, s-ar fi simţit foarte rău, fiind incă imobilizată la pat. Medicul Răzvan Trancă a venit in faţa instanţei de judecată, iar inainte de proces i-a urat fetei, cu ocazia majoratului, "La mulţi ani, sănătate şi să spună adevărul!" Următorul termen a fost fixat de Tribunalul Bucureşti la finele lunii mai.

×
Subiecte în articol: observator