x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazuri TULBURĂTOARE. Un bebeluș și doi adolescenți au decedat din cauza infecției cu COVID-19

Cazuri TULBURĂTOARE. Un bebeluș și doi adolescenți au decedat din cauza infecției cu COVID-19

06 Oct 2021   •   13:37
Cazuri TULBURĂTOARE. Un bebeluș și doi adolescenți au decedat din cauza infecției cu COVID-19

Un bebeluș cu vârsta sub un an și alți cinci tineri din Ialomița, Harghita, Caraș-Severdin, Vâlcea și Bihor sunt pe lista celor 328 de decese raportate miercuri, provocate de COVID-19.

Un băiețel cu vârsta sub un an, din județul Suceava, a decedat infectat cu SARS-CoV-2. Acesta avea comorbidități.

Alte două decese s-au înregistrat la categoria de vârstă 10-19 ani. Este vorba de un băiat din județul Ialomița, în vârstă de 18 ani, nevaccinat, cu comorbidități, și de un alt băiat din județul Harghita, în vârstă de 19 ani, nevaccinat, care avea și alte boli.

Alte trei decese au fost înregistrate la grupa de vârstă 20-29. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, din Caraș-Severin, un tânăr de 24 de ani, din județul Vâlcea, și de un alt tânăr de 23 de ani, din județul Bihor. Toți aveau și alte afecțiuni și erau nevaccinați.

În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un record absolut al persoanelor care au decedat din cauza COVID-19: 328 de decese. Au fost înregistrate 14.744 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Mediafax

×
Subiecte în articol: decese covid