x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ce spune medicul Virgil Musta, despre vaccinurile livrate în cutii de pizza. „E o situație ciudată! Arată o lipsă de organizare”

Ce spune medicul Virgil Musta, despre vaccinurile livrate în cutii de pizza. „E o situație ciudată! Arată o lipsă de organizare”

06 Ian 2021   •   14:45
Ce spune medicul Virgil Musta, despre vaccinurile livrate în cutii de pizza. „E o situație ciudată! Arată o lipsă de organizare”

Medicul Virgil Musta spune că transportarea dozelor de vaccin anti-Covid-19 în cutiile de pizza este ceva „ciudat” și susține că asta arată o lipsă de organizare.

„Este ceva ciudat. Cine știe de unde s-au transportat?! Ele vin din niște containere la locurile de unde se fac vaccinarări, unde sunt puse în frigider și probabil de acolo până la cabinet au fost puse in cutii ca sa fie mai simplu de transportat. Sunt convins că n-aveau cum să vină în cutii de pizza. Astfel nu-mi închipui sau nu știu cum s-a întâmplat acest lucru. Sunt convins că n-aveau cum să vină în cutii de pizza în congelatoarele acelea, la -80 de grade, e aproape imposibil”, a declarat Virgil Musta într-o intervenție telefonică în platoul B1 TV.

Institutul Cantacuzino, principalul centru de depozitare a vaccinurilor anti-COVID din țară, a ambalat și livrat toate dozele în cutii de pizza, nu numai cele care au ajuns marți la Spitalul Județean Slobozia, informează Europa FM, care citează surse din cadrul institutului. Cutiile nu au fost singurul ambalaj, ci acestea au fost introduse în alte două cutii frigorifice, pentru o protecție fizică suplimentară a sticluțelor.

 

×
Subiecte în articol: Virgil Musta