x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CEA MAI PENIBILĂ alarmă falsă de pe Aeroportul Otopeni: "Piciorul de om" era labă de urs!

CEA MAI PENIBILĂ alarmă falsă de pe Aeroportul Otopeni: "Piciorul de om" era labă de urs!

29 Mar 2012   •   14:10
CEA MAI PENIBILĂ alarmă falsă de pe Aeroportul Otopeni: "Piciorul de om" era labă de urs!

UPDATE 19:53 - Conform Antena 3, evenimentul produs pe Aeroportul Henri Coanda s-a datorat unei confuzii. "Piciorul de om" era de fapt o laba de urs congelata.

Citeste si Victor Ciutacu: Profesionistii labei de urs ne apara de teroristi

Secretarul doi al Ambasadei Chinei la Bucuresti a explicat jurnalistilor de la Antena 3 ca pasagerul chinez cumparase laba de urs de la un restaurant vanatoresc din Capitala.

UPDATE 19:06 - Fragmentul gasit in bagajul chinezului este o parte din laba piciorului, congelata, fara piele, au declarat surse judiciare, conform Mediafax.

UPDATE 18:50 - Cetateanul chinez in bagajul caruia a fost gasit un picior de barbat va fi audiat de procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie, interogarea acestuia urmand a fi facuta cu ajutorul unui traducator.

Chinezul intentiona sa plece cu o cursa Wizz Air joi, la ora 16.45, catre Aeroportul Ciampino din capitala Italiei, de unde ar fi putut pleca spre Beijing vineri, la ora 2.55.

La ora 15.50, piciorul cu unghiile smulse din bagajul chinezului a fost gasit in timpul unui control al Brigazii Antitero a Serviciului Roman de Informatii, confirmarea venind din partea purtatorului de cuvant al SRI, Sorin Sava.

Chinezul beneficiaza de asistenta juridica din oficiu, avand dreptul la un avocat.

--------------------------

UPDATE 17:23 - Conform agentiei NewsIn, bagajul apartine unui cetatean chinez. Avionul in care dorea sa se imbarce acesta nu a fost retinut la sol si avea ca destinatie Italia. Cazul a fost preluat de Parchetul General.

Joi, pe aeroportul Otopeni, la terminalul Plecari, a fost facuta o descoperire macabra. In bagajul unui cetatean strain a fost descoperit, cu ajutorul scanner-ului, un picior de om. La fata locului au ajuns imediat echipele de criminalisti, iar proprietarul bagajului a fost retinut.


×
Subiecte în articol: cadavru picior aeroport otopeni macabru