x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cel puţin cinci morţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR în judeţul Constanţa

Cel puţin cinci morţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR în judeţul Constanţa

de Mara Raducanu    |    05 Noi 2009   •   00:00
Cel puţin cinci morţi, după ce un microbuz s-a ciocnit cu un TIR în judeţul Constanţa

Grav accident de circulaţie astăzi, în judeţul Constanţa. Un microbuz care transporta persoane s-a ciocnit de un camion de mare tonaj, pe DN2B, Constanţa-Tulcea. Potrivit relatărilor unui martor, există cinci persoane decedate şi patru răniţi.





Cinci persoane au murit, iar alte patru au fost rănite, în urma accidentului produsieri, pe DN 22, în zona localităţii constănţene Piatra, după ce un microbuz plin cu pasageri s-a ciocnit cu un tir.

Potrivit şefului Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, comisarul-şef Constantin Dancu, accidentul s-a petrecut într-o curbă, iar vinovat ar fi şoferul microbuzului, care a intrat pe contrasens şi a izbit camionul. În momentul producerii accidentului, în microbuz, care efectua o cursă de la Constanţa către Tulcea, se aflau, alături de şofer, nouă pasageri. În urma impactului deosebit de puternic şi-au pierdut viaţa o femeie şi patru bărbaţi, între care şi şoferul microbuzului.

La faţa locului s-au deplasat mai multe maşini ale Serviciului de Ambulanţă Constanţa, două echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea" al judeţului Constanţa. În ultima perioadă au fost înregistrate din ce în ce mai multe accidente rutiere în care au fost implicate microbuze. Reamintim aici tragedia din luna august din localitatea Scânteia, Judeţul Iaşi - soldată cu 13 morţi şi trei răniţi -, când un microbuz-pirat a fost lovit de tren, din cauza neatenţiei conducătorului auto.

×
Subiecte în articol: observator