x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cele cinci fete dispărute de la un centru social din Târgovişte au fost găsite

Cele cinci fete dispărute de la un centru social din Târgovişte au fost găsite

23 Dec 2019   •   13:50
Cele cinci fete dispărute de la un centru social din Târgovişte au fost găsite
Sursa foto: colaj Politia Romana

Cele cinci fete, cu vârste între 13 şi 18 ani, care au plecat voluntar, săptămâna trecută, de la un centru social din Târgovişte şi nu s-au mai întors, au fost găsite, informează, luni, IPJ Dâmboviţa.

Potrivit sursei citate, ele nu au fost victimele vreunei infracţiuni.

"În noaptea de 22 spre 23 decembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sprijiniţi de colegii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, au depistat cinci tinere care, la data de 19 decembrie, au plecat dintr-un centru de asistenţă socială din Târgovişte. Împreună cu acestea se afla şi o altă minoră, de 13 ani, din Târgovişte, a cărei plecare de la domiciliu a fost sesizată de familie în cursul serii de 21 decembrie. Din primele verificări, se pare că tinerele nu au fost victime ale unor infracţiuni sau abuzuri", precizează reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

Fetele au fost duse la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Dâmboviţa, în vederea audierii şi stabilirii tuturor împrejurărilor cu privire la plecarea lor.

Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. AGERPRES

×