x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Chitaristul trupei „Goodbye to Gravity”, Vlad Țelea, a murit în incendiul din Club Colectiv

Chitaristul trupei „Goodbye to Gravity”, Vlad Țelea, a murit în incendiul din Club Colectiv

31 Oct 2015   •   12:57
Chitaristul trupei „Goodbye to Gravity”, Vlad Țelea, a murit în incendiul din Club Colectiv

Vlad Ţelea, chitaristul trupei „Goodbye to Gravity” este una din cele 27 victime ale incendiului de aseară din Clubul Colectiv.

Pe pagina sa de Facebook curg mesaje emoționante şi triste: „Vlad, încă sper să nu fie adevărat! Nu poate fi adevărat! Să te odihneşti în pace!” sau „Aseară, la evenimentul tragic din Bucuresti a murit şi Vlad Ţelea, chitaristul trupei Goodbye to Gravity, cu care am copilărit verile, prin Pometea! Dumnezeu să-l ierte!”, a scris un altul.

Potrivit antena3.ro, Vlad Țelea s-a născut pe 17 mai 1978, a copilărit în cartierul Obor din București, a studiat la Colegiul Național Dimitrie Cantemir, secția matematică-fizică, și a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism din București. De doi ani devenise tatăl unei fetiţe.

Conform ultimelor informații, solistul şi basistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ şi Alex Pascu, sunt intubaţi la Spitalul Floreasca, dar se află în stare stabilă.
 

×