x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci tineri din Vaslui au făcut scandal pe un drum, apoi au dat buzna, cu o armă, într-o locuință

Cinci tineri din Vaslui au făcut scandal pe un drum, apoi au dat buzna, cu o armă, într-o locuință

03 Mai 2020   •   17:04
Cinci tineri din Vaslui au făcut scandal pe un drum, apoi au dat buzna, cu o armă, într-o locuință

Cinci tineri din Vaslui au făcut scandal pe un drum, apoi au dat buzna, cu o armă, în locuința unui bărbat. În mașina tinerilor a fost găsită o sabie, iar la percheziții polițiștii au descoperit 2 arme și peste 100 de proiectile. Trei dintre ei sunt cercetați în libertate, iar 2 sub control judiciar.

Polițiștii vasluieni au fost sesizați joi seara că în comuna Miclești mai multe persoane au intrat în locuința unui bărbat de 55 de ani și l-au amenințat cu o armă. Oamenii legii au prins trei tineri cu vârste între 20 și 22 de ani, din Solești, și o armă neletală, cu gaze, „ce prezintă potențial letal”, dar și un cartuș.

Apoi, polițiștii au găsit alte 2 persoane bănuite că au participat la faptele sesizate, iar în mașina pe care tinerii au folosit-o pentru deplasare a fost găsită o sabie cu o lamă de aproximativ 104 cm.

De asemenea, anterior sesizării, persoanele implicate ar fi provocat scandal pe un drum public din localitatea Chircești, comuna Miclești.

Vineri au avut loc percheziții la locuințele tinerilor implicați și polițiștii au găsit 2 arme, 121 de proiectile, etc.

Armele nu erau deținute legal.

Doi tineri au fost inițial reținuți pentru 24 de ore, iar apoi au primit control judiciar pentru 60 de zile. Alți 3 tineri cu vârste de 19 și 21 de ani sunt cercetați în stare de libertate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vaslui scandal