x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu: Autostrada Nordului nu mai trebuie să fie un vis frumos pentru maramureșeni

Ciolacu: Autostrada Nordului nu mai trebuie să fie un vis frumos pentru maramureșeni

de Redacția Jurnalul    |    31 Mai 2024   •   16:00
Ciolacu: Autostrada Nordului nu mai trebuie să fie un vis frumos pentru maramureșeni
Sursa foto: gov.ro

„Autostrada Nordului nu mai trebuie să fie un vis frumos pentru maramureșeni”, spune premierul Marcel Ciolacu, prezent la un eveniment electoral din județul Maramureș.

„Maramureșul merită o echipă unită care să dezvolte județul! Gabriel Valer Zetea la Consiliul Județean, Dancus Ioan Doru la Baia Mare și Vasile Moldovan la Sighetu-Marmației sunt oamenii care vin cu proiecte concrete. Am venit pentru a garanta că toate proiectele propuse de colegii mei vor fi finanțate și se vor realiza. Autostrada Nordului nu mai trebuie să fie un vis frumos pentru maramureșeni”, scerie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El pledează pentru construirea unui AquaPark modern pentru băimăreni, dar și pentru investiții masive în creșe și grădinițe și în proiectele de regenerare urbană, cum sunt modernizarea piețelor Universității și Revoluției.

„Și, poate cel mai important, Guvernul va continua să finanțeze construcția Catedralei Episcopale, pentru că eu cred că aici, în Maramureș, este un leagăn al credinței și spiritului românesc.Trebuie să aducem schimbarea și în Maramureș pe 9 iunie”, încheoie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

×