x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu: PSD va ataca la CCR legile asumate de Guvern dacă în Parlament există proiecte pe aceleaşi teme

Ciolacu: PSD va ataca la CCR legile asumate de Guvern dacă în Parlament există proiecte pe aceleaşi teme

09 Dec 2019   •   14:22
Ciolacu: PSD va ataca la CCR legile asumate de Guvern dacă în Parlament există proiecte pe aceleaşi teme

PSD va ataca la CCR orice lege pe care Guvernul îşi asumă răspunderea în cazul în care există proiecte în Parlament pe aceleaşi teme, a declarat preşedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

"Din punctul nostru de vedere este neconstituţional să vii cu legi de asumare atât timp cât există legi în dezbaterea parlamentară. Indiferent de orice lege cu care vine Guvernul pe asumare în Parlament aceste legi vor fi atacate la CCR în cazul în care există proiecte de legi în Parlamentul României pe aceleaşi teme", a spus Marcel Ciolacu, luni, la finalul şedinţei Biroului Permanent interimar al PSD.

Întrebat dacă vor depune moţiune de cenzură în cazul asumării răspunderii Guvernului pe anumite proiecte, liderul social-democraţilor a spus: "Plafoanele bugetare erau obligaţi să vină cu ele, este o lege premergătoare bugetului de stat, în rest să vedem cu ce vin''.

''Pe ce să avem moţiune de cenzură, pe ce spune domnul Orban la televizor... nu putem depune moţiune de cenzură", a completat Ciolacu. AGERPRES

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu