x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu, ironie pe șantierul Autostrăzii A1

Ciolacu, ironie pe șantierul Autostrăzii A1

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2024   •   19:00
Ciolacu, ironie pe șantierul Autostrăzii A1

„Am vizitat astăzi Șantierul Autostrăzii A1, singura parte nefinalizată încă din cauza celebrelor tuneluri pentru urși, deși nu a mai fost văzut vreun urs în zonă de ani de zile…”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Acesta anunță că, după multe contestații, încep lucrările pentru finalizarea celor 9.13 km și două tuneluri.

„Astfel, calvarul șoferilor nevoiți să meargă în cozi interminabile va lua sfârșit! Iar toți românii vor putea circula - fără întrerupere - pe Autostrada A1, de la Nădlac până la Boița! Ne respectăm promisiunile făcute! În mai puțin de 2 ani, am lansat lucrări de autostrăzi comparabile cu ceea ce s-a construit până acum în 30 de ani. Îi mulțumesc domnului Sorin Grindeanu pentru tot efortul depus”, adaugă Ciolacu.

Pe şantierul lotului Margina-Holdea de pe autostrada A1, Ciolacu afirma: „Cred că este una dintre cele mai mari ruşini ale României, acest segment de aproape zece kilometri, o întreagă poveste. Dumneavoastră aţi venit mai devreme, aţi văzut vreun urs? În această perioadă, după zece ani de zile, în sfârşit se lucrează la acest tronson, care a creat un calvar pentru toţi şoferii. Pentru că o dată trebuie să coboare de pe autostradă, stau într-un sens giratoriu… staţi cu orele acolo, după aceea trebuie să reintri pe autostradă”.

 

×
Subiecte în articol: ciolacu ursi a1