x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia liniei 41, BLOCATĂ: Un tramvai s-a rupt în două, în zona Piaţa Presei Libere din Capitală

Circulaţia liniei 41, BLOCATĂ: Un tramvai s-a rupt în două, în zona Piaţa Presei Libere din Capitală

30 Mai 2014   •   09:33
Circulaţia liniei 41, BLOCATĂ: Un tramvai s-a rupt în două, în zona Piaţa Presei Libere din Capitală
UPDATE 10:38 - Circulaţia tramvaielor liniei 41 în zona Piaţa Presei libere a fost reluată însă autobuzele liniei navetă vor mai fi menţinute în traseu până la intrarea circulaţiei într-un ritm normal, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.
..............................

Circulaţia pe linia 41 este blocată după ce un tramvai s-a rupt în două. Incidentul s-a produs vineri dimineaţă, la capăt de linie în zona Piaţa Presei. O echipă de intervenții a RATB se află la fața locului și va încerca să repună pe șine garnitura.

'Vineri dimineaţă în jurul orei 9,00, în bucla de întoarcere din zona Piaţa Presei Libere, unul dintre boghiurile tramvaiului s-a încadrat greşit în zona macazului iar burduful care separă corpul tramvaiului s-a rupt', a declarat purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu.

RATB a introdus o linie navetă de autobuze care vor circula pe traseul liniei 41 şi vor opri în aceleaşi staţii. Autobuzele vor circula până la reglementarea ritmicităţii, a mai spus reprezentantul RATB.


×