x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia pe DN 2B Buzău, deschisă pentru toate categoriile de vehicule

Circulaţia pe DN 2B Buzău, deschisă pentru toate categoriile de vehicule

de Agerpres    |    18 Feb 2012   •   06:38
Circulaţia pe DN 2B Buzău, deschisă pentru toate categoriile de vehicule

Circulatia pe DN 2B Buzau - Padina a fost deschisa in aceasta dimineata pentru toate categoriile de vehicule, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Potrivit CNADNR, raman inchise circulatiei DN 22 Ramnicu Sarat - Baile, DN 26 Murgeni - Oancea, DN 23B Stupina - Ciorasti.

Drumuri cu restrictii de circulatie sunt in continuare DN 2N Bogza - Jitia - restrictionat pentru vehicule cu masa totala maxima mai mare de 3,5 tone, DN 2R Jitia - Vintileasca - restrictionat pentru vehicule cu masa mai mare de 3,5 tone, DN 24C Manoleasa - Radauti Prut, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone, DN 2C Pogoanele - limita judet Ialomita, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone si DN 1H Alesd - Nusfalau, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 3,5 tone.

CNADNR anunta ca drumurile vor fi redeschise in functie de evolutia conditiilor meteorologice.

Soferii sunt sfatuiti sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera in vederea prevenirii ambuteiajelor. De asemenea, conducatorii auto trebuie sa adapteze viteza de deplasare la conditiile meteo-rutiere existente si sa echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarna, lanturi, lopata).

×
Subiecte în articol: starea drumurilor dn2b buzau