x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clotilde Armand publică imagini cu hotelul monument din inima Bucureștiului: Lăsat să se degradeze

Clotilde Armand publică imagini cu hotelul monument din inima Bucureștiului: Lăsat să se degradeze

24 Ian 2021   •   15:16
Clotilde Armand publică imagini cu hotelul monument din inima Bucureștiului: Lăsat să se degradeze

Hotelul Triumf din inima Bucureștiului este lăsat de izbeliște, în degradare, după incendiul din luna septembrie, spune primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, care este de părere că pentru această distrugere toată conducerea RAAPPS trebuie „zburată” din funcție.

Clotilde Armand a publicat, duminică, pe Facebook, imagini cu Hotelul Triumf de pe Șoseaua Kiseleff, care s-a degradat mult după incendiul din septembrie anul trecut.

„Așa arată Hotelul Triumf, din inima Bucureștiului, pe Șoseaua Kiseleff. Clădirea este monument istoric și în luna septembrie a anului trecut a avut un incendiu la acoperiș. De atunci și până acum este lăsat să se degradeze. Între timp, au trecut destule ploi și zăpezi. Clădirea aparține de RAAPPS iar conducerea nici măcar nu a avut interesul să acopere cu o folie zona incendiată din acoperiș”, spune Clotilde Armand.

Aceasta este de părere că toată conducerea RAAPPS trebuie „zburată” pentru că nu a avut grijă de hotel.

„Pentru asemenea incompetență și distrugere cu premeditare a unui monument istoric sunt de părere că toată conducerea RAAPPS trebuie zburată urgent din funcție și să răspundă în fața legii”, mai spune edilul.

Primarul afirmă că va discuta cu reprezentanții din Ministerul Culturii pentru a stabili cum poate Primăria Sectorului 1 să contribuie urgent la remedierea situației.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand hotelul triumf