x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clotilde Armande anunță supraînălțarea intersecțiilor pentru a preveni accidentele rutiere

Clotilde Armande anunță supraînălțarea intersecțiilor pentru a preveni accidentele rutiere

25 Iul 2022   •   17:26
Clotilde Armande anunță supraînălțarea intersecțiilor pentru a preveni accidentele rutiere

Clotilde Armand anunță că în Sectorul 1 al Capitalei intersecțiile vor fi supraînălțate pentru a preveni accidentele rutiere. Prima locație este cea de la intersecția străzii Roma cu strada Washington, unde au fost aduse utilajele și se fac pregătirile de șantier.

„Am demarat, în premieră pentru Capitală, programul de supraînălțare a intersecțiilor pentru a preveni accidentele rutiere. Până la sfârșitul anului, vom avea 35 de intersecții supraînălțate, iar în preajma unităților de învățământ vom construi mai multe treceri de pietoni supraînălțate. Aceste lucrări fac parte din Planul de siguranță rutieră pe care vreau să-l implementez în Sectorul 1 și sunt realizate sub supravegherea și cu consultanța Brigăzii de Poliție Rutieră. În Sectorul 1 punem siguranța pietonilor și șoferilor pe primul plan”, anunță pe Facebook Clotilde Armand.

Ea precizează că prima intersecție vizată este cea a străzii Roma cu strada Washington.

„Prima locație este cea de la intersecția străzii Roma cu strada Washington, unde deja am adus utilajele și facem pregătirile de șantier. Aici, în perioada următoare, se vor executa lucrări de adaptare a trotuarelor la trecerile pentru pietoni supraînălțate, se va asigura sistemul de scurgere a apelor pluviale, se vor ridica căminele existente la cota amenajată a părții carosabile supraetajată și se vor monta stâlpi de protecție delimitare acces pietonal între trotuar și partea carosabilă”, încheie primarul Sectorului 1.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand