x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clubul sportiv Cireșarii trece în administrarea primăriei Sectorului 1

Clubul sportiv Cireșarii trece în administrarea primăriei Sectorului 1

11 Noi 2020   •   15:55
Clubul sportiv Cireșarii trece în administrarea primăriei Sectorului 1
Sursa foto: Foto: Facebook/ Clotilde Armand

Primăria Sectorului 1 va primi în administrare parcul și clubul sportiv Cireșarii de la Ministerul Educației, a anunțat miercuri, 11 noiembrie, instituția. Primăria urmează să modernizeze și reabiliteze baza sportivă, informează primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Clotilde Armand, a avut, în această dimineață, o întâlnire cu ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, ocazie cu care a început demersurile pentru preluarea în administrare a bazei sportive.

„În nenumăratele discuții purtate cu locuitorii Sectorului 1, aceștia s-au plâns că baza sportivă Cireșarii se află într-o fază avansată de degradare, în timp ce copiii și tinerii au puține locuri unde să facă sport și mișcare în aer liber. Astăzi sunt în măsură să le dau o veste bună: vom primi în administrare, de la Ministerul Educației, baza sportivă Cireșarii pentru a o moderniza și reda circuitului public. Ne onorăm astfel angajamentele și începem să reconstruim Sectorul 1. Îi mulțumesc doamnei ministru Monica Anisie pentru înțelegere și colaborare!”, a declarat Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

×