x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cluj: Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Gherla

Cluj: Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Gherla

24 Sep 2010   •   00:00

Un deţinut de la Penitenciarul Gherla a evadat, astăzi, în timp ce se afla la lucru, în oraş. Bărbatul, în vârstă de 25 de ani, este căutat de poliţişti.

"În data de 24 septembrie, ora 10,45, în timp ce desfăşura activităţi lucrative la punctul de lucru SC Grup 4 instalaţii, pe raza Municipiului Gherla, în zona Muzeului de Istorie din strada Mihai Viteazu, persoana privata de libertate Timciuc Codruţ a părăsit punctul de lucru", se precizează într-un comunicat de presă al Penitenciarului Gherla, citat de Agerpres.

Tânărul executa o pedeapsă privativă de libertate în regim deschis, el fiind condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat. Evadatul este din Vişeu de Sus, judeţul Maramureş, şi a fost adus la Penitenciarul Gherla în luna martie a acestui an.

"Primele măsuri luate de către conducerea Penitenciarului Gherla au fost alarmarea unităţii şi crearea de grupe operative de urmărire, anunţarea Poliţiei Municipiului Gherla, anunţarea judecătorului delegat pentru executarea pedepselor privative de libertate în cadrul Penitenciarului Gherla şi a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră", se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii Penitenciarului Gherla fac apel către toţi cei care deţin informaţii despre evadat să sune la numerele de telefon 0264-24144 sau 0264-241683 sau să anunţe cel mai apropiat echipaj de poliţie.

×
Subiecte în articol: observator