x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNA: Antena 3, amendată cu 18.000 lei

CNA: Antena 3, amendată cu 18.000 lei

03 Iun 2010   •   00:00
CNA: Antena 3, amendată cu 18.000 lei
Sursa foto: /Jurnalul Naţional

CNA a amendat Antena 3 cu 18.000 de lei, pentru "Ştirea Zilei", difuzată luni seară, în care deputatul PDL Cristian Boureanu şi Gabriela Vrânceanu Firea au avut un schimb dur de replici şi s-au acuzat reciproc, membrii Consiliului considerând că moderatoarea "a pierdut controlul emisiunii"



Gabriela Vrânceanu Firea: "Sunt consternată. Contest sancţiunea în justiţie"
"Sunt consternată de faptul că CNA a ales să aplice o amendă considerabilă postului Antena 3, în ciuda faptului că eu am recunoscut partea mea de vină, şi am afirmat că regret cele întâmplate, a doua zi. În schimb, Domnul Deputat PDL a continuat defăimarea mea, la alte posturi de televiziune - emisiuni pentru care CNA nu s-a autosesizat.

În acest fel, comportamentul incalificabil al deputatului PDL, Boureanu Cristian, a fost, chiar dacă indirect, validat de către CNA. Ceea ce poate constitui un precedent periculos în relaţia dintre partidul-stat PDL şi mass-media.
Nu se poate, sub nicio formă pune semnul egal între un limbaj mai colorat, să spunem neadecvat, folosit de mine, şi calomniile la care a recurs Domnul Boureanu Cristian, pentru a mă intimida.
Vom contesta decizia CNA în Justiţie şi, dacă este cazul, vom ajunge chiar până la CEDO."

×
Subiecte în articol: mass-media