x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNAIR: Nu există drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile

CNAIR: Nu există drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile

27 Dec 2016   •   17:30
CNAIR: Nu există drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat marţi că nu există drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile iar la nivelul direcţiilor regionale de drumuri şi poduri se acţionează preventiv prin răspândirea de material antiderapant.

"Precizăm că la nivelul tuturor direcţiilor regionale de drumuri şi poduri ale CNAIR SA se acţionează preventiv prin răspândirea de material antideparant. La această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii nefavorabile", se arată în comunicatul CNAIR, remis AGERPRES.

Compania de drumuri recomandă şoferilor să îşi echipeze maşinile cu cauciucuri de iarnă şi echipament specific de intervenţie, în cazul unor evenimente nedorite, să reducă viteza până la evitarea oricărui risc, să mărească distanţa de mers şi să folosească în mod corespunzător luminile, se arată în comunicat.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, marţi, o atenţionare Cod galben de ninsori viscolite în zone montane din 23 de judeţe, valabilă din această seară până joi dimineaţă.

Zonele vizate de atenţionare sunt Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Suceava, Neamţ, Bacău, Vrancea, Buzău, Prahova, Braşov, Sibiu, Argeş, Vâlcea, Gorj, Hunedoara, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Sălaj şi Caraş-Severin.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: CNAIR drumuri autostrazi