x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cocktail

Cocktail

de Simona Ecovoiu    |    11 Aug 2005   •   00:00
CORNEL PASAT VA FI DRACULA. Coregraful Cornel Pasat pregateste un nou spectacol de dans. Este vorba despre un show bazat pe povestea fiorosului Dracula. Se pare treaba, dupa felul in care arata dansatorii lui Cornel, ca va fi vorba despre un Dracula modern si sexy, un vampir cu muschi. Caruia nu-ti mai vine sa-i zici "Du-te", ci "Vino".

TRAISTARIU VREA PREMIUL CEL MARE. Rasfatatul festivalurilor externe, Mihai Traistariu, va participa in zilele de 15 si 16 septembrie la "Cantecul lumii", de la Palermo. El spera sa puna mana pe premiul de 10.000 de dolari, ceea ce ii si dorim, caci are voce, nu gluma. Stiati ca, in ultimii doi ani, el a trait mai degraba din banii obtinuti la festivaluri de gen? In drum spre Italia, Mihai va face o bucla prin Ungaria, Austria si Germania pentru a sustine cateva concerte.

HEAVEN A ACCIDENTAT PATRU TURISTI. Fetele din trupa Heaven, Adina, Roxy si Roxana, supranumite si "Ingerii lui Charlie", au facut o boacana la mare. Aflate la Neptun, ele s-au gandit ca n-ar fi rau sa inchirieze o masina de teren. Numai ca ori nu stiu sa conduca, ori pur si simplu le-a stat mintea la altceva, caci altfel nu se explica cum au reusit sa loveasca mai multe persoane aflate cu burta la soare. Cand solistele si-au declinat identitatea, victimele, de sex masculin, s-au oprit brusc din boscorodit.

×
Subiecte în articol: observator