x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Coloană de mașini de 3 kilometri la intrarea în Capitală

Coloană de mașini de 3 kilometri la intrarea în Capitală

de Redacția Jurnalul    |    20 Iun 2023   •   07:44
Coloană de mașini de 3 kilometri la intrarea în Capitală

Marți dimineața, pe Autostrada București-Pitești, la intrarea în Capitală, s-a format o coloană de mașini de aproximativ 3 kilometri.

Centrul Infotrafic anunță că, marți dimineața, pe drumurile principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfășoară în condiții normale, cu vizibilitate bună, pe un carosabil în general uscat și fără probleme de aglomerație.

Singura excepție se înregistrează pe Autostrada A1 București-Pitești, unde este formată o coloană de autovehicule la intrarea în capitală, de aproximativ 3 kilometri.

Marți, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua următoarele lucrării de reparații în județul Vâlcea:

- DN 7, tronsonul kilometric 1723 - 174+870 de metri, pe raza localității Goranu, se lucrează la așternere covor asfaltic, între orele 18:00 - 06:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de trafic.

- DN 7A, între kilometrii 5 - 6, pe raza localității Brezoi, se lucrează la decolmatare șanț, între orele 08:00 - 16:00, circulația desfășurându-se în mod similar, iar pe tronsonul kilometric 50 - 52, în afara localității Voineasa, se lucrează la tăierea arborilor periculoși pentru siguranța traficului, între orele 08:00 - 16:00. Circulația rutieră se închide/deschide în reprize de maximum 20 minute, dirijată de piloți de trafic.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: coloana de masini intrare bucuresti