x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Conducerea Romgaz S.A, încrezătoare că cercetarea DNA va clarifica situaţia de la Târgu Mureş

Conducerea Romgaz S.A, încrezătoare că cercetarea DNA va clarifica situaţia de la Târgu Mureş

21 Ian 2016   •   15:34
Conducerea Romgaz S.A, încrezătoare că cercetarea DNA va clarifica situaţia de la Târgu Mureş

Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz S.A. precizează, joi, într-un comunicat de presă, că ''nu este în măsură să comenteze o procedură judiciară investigativă aflată în derulare'', dar este încrezătoare că ''munca de cercetare derulată de Direcţia Naţională Anticorupţie va clarifica situaţia''.

''Pentru comentarii suplimentare aşteptăm finalizarea cercetărilor. Pe tot parcursul acestora, ne exprimăm deplina disponibilitate de colaborare cu organele de cercetare'', se spune în comunicatul remis de Biroul de presă al Romgaz.

Procurori din cadrul Serviciului Teritorial Târgu Mureş a Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, joi, la Primăria Târgu Mureş şi la filiala Romgaz din oraş, într-un dosar privind o serie de lucrări efectuate de Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz în cartierul Belvedere, precizează surse judiciare.

Descinderile de la Primăria Târgu Mureş au vizat Direcţia Arhitect şef, precum şi Compartimentul de investiţii, pentru a se stabili modul în care Romgaz a efectuat o serie de lucrări, constând în devieri de conducte, în zona cartierului Belvedere din Târgu Mureş.

Sursele au precizat că procurorii DNA au solicitat de la administraţia publică locale documente referitoare la avizele pentru lucrarea respectivă, întrucât ar exista bănuiala că SNGN Romgaz nu ar fi avut în planul de investiţii acea deviere de conducte.

Primăria Târgu Mureş a confirmat, joi, că DNA a solicitat documente referitoare la o serie de lucrări de investiţii în zona Cartierului Belvedere, referitoare la societăţile Gascop, Benţa Contrascom şi Romgaz.

×
Subiecte în articol: romgaz targu mures