x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Conferinţă de presă

Conferinţă de presă

06 Mai 2010   •   00:00

Iulia Albu vine la sfârşitul săptămânii la "Conferinţa de presă", "organizată" în fiecare sâmbătă, la Antena 2, de la ora 21:00.

Spre amuzamentul celor din studio, dar şi al telespectatorilor, prezentatoarea Diana Munteanu Niculescu va încălţa o pereche de platforme cu o înălţime record (30 de centimetri), adusă de soţia creatorului Mihai Albu. Iulia Albu a impresionat publicul prin sinceritate şi lipsa de false pudori.

La întrebarea Dianei dacă există un război mocnit şi vechi pe care l-ar duce cu Monica Columbeanu, Iulia a spus că da, a avut o relaţie de prietenie cu soţia lui Irinel Columbeanu, relaţie care a încetat. "Cert este că Monica nu a fost şi nu va fi niciodată imaginea «Mihai Albu»." Întrebările au continuat tot pe marginea apariţiilor din ziare, mai precis pe baza speculaţiilor că soţul Iuliei ar fi avut o relaţie "specială" cu ziarista Ioana Popescu.

"Nu e genul lui", a spus sigură Iulia. "Nu am nici un motiv să fiu geloasă, dar asta nu înseamnă că nu sunt atentă." Mai departe, mitul conform căruia Iulia ar purta o rochie o singură dată este adevărat: "Depozitez rochiile pe care le port, am câteva sute", a recunoscut ea. (C.S.)

×
Subiecte în articol: mass-media