x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Conferinţă - Trebuie să diminuăm poluarea pe Dunăre

Conferinţă - Trebuie să diminuăm poluarea pe Dunăre

de Jurnalul National    |    26 Oct 2007   •   00:00

Comisia Internaţională pentru Protecţia Fluviului Dunărea se va reuni la Bucureşti la mijlocul lunii noiembrie pentru a analiza impactul mediului de afaceri asupa bazinului hidrografic Dunărea.

Participanţii la conferinţa internaţională Friendly Business for the Danube vor aduce in atenţia publicului exemple de bună practică in domeniul protejării mediului inconjurător şi in special in ceea ce priveşte poluarea apelor. Ministerul Mediului speră ca aceste exemple să fie urmate şi de comapaniile care desfăşoară activităţi industriale in Romănia.


EXEMPLU. "Eu sunt de părere că, pe lăngă autorităţile de mediu, şi contribuţia mediului de afaceri, mediului privat, este foarte importantă in eforturile de reducere a poluării. Sunt convinsă că văzănd situaţia din Germania, din Austria, unde companiile au făcut importante investiţii tehnologice şi au redus poluantul deversat, şi firmele de la noi vor face acelaşi lucru", a spus Lucia Varga, secretar de stat in Ministerul Mediului, preşedintele ICPDR in acest an. Secretarul executiv al ICPDR, Philip Weller, a salutat iniţiativa Romăniei.

×
Subiecte în articol: verde!