x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa - Atac armat într-o scară de bloc

Constanţa - Atac armat într-o scară de bloc

de Emilia Sava    |    17 Ian 2008   •   00:00
Constanţa - Atac armat într-o scară de bloc

13:59 Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost urmărit, miercuri noaptea, şi împuşcat cu mai multe focuri de armă în momentul în care se pregătea să intre în scara bloc de la marginea municipiului Constanţa.



Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost urmărit, miercuri noaptea, şi împuşcat cu mai multe focuri de armă în momentul în care se pregătea să intre în scara bloc de la marginea municipiului Constanţa.

Asupra sa au fost trase cel puţin opt gloanţe care l-au rănit în zona abdominală şi a membrelor inferioare. Locatarii au fost alertaţi de zgomotul împuşcăturilor şi au chemat poliţia. Un procuror şi poliţiştii criminalişti au început cercetările pentru a se stabili câte persoane au participat la atacul armat şi pentru identificarea lor. Din primele informaţii s-a stabilit că bărbatul atacat este fost militar, dar intrase în afaceri şi deţine un club din oraş. Poliţiştii cred că este vorba de o reglare de conturi.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde a fost ţinută pentru mai multe ore în sala de operaţie. Medicii chirurgi spun că pacientul prezintă multiple plăgi împuşcate, în zone cu risc vital şi, deşi s-a reuşit echilibrarea lui, sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire.

×
Subiecte în articol: observator