x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa: Cetăţean american rănit într-un accident

Constanţa: Cetăţean american rănit într-un accident

de Jurnalul National    |    08 Apr 2008   •   00:00

Un cetăţean american a fost rănit, luni seară, după ce taximetrul în care se afla a intrat într-un pom, pe DN 2A, în apropierea oraşului Ovidiu.

Un cetăţean american a fost rănit, luni seară, după ce taximetrul în care se afla a intrat într-un pom, pe DN 2A, în apropierea oraşului Ovidiu.

În urma impactului, cetăţeanul american, aflat pe locul din dreapta-faţă, a fost rănit grav şi a rămas prins între fiarele maşinii. Pentru scoatere tânărului a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Şoferul taximetrului le-a declarat poliţiştilor că la un moment dat, într-o intersecţie, o maşină a intrat pe contrasens şi i-a tăiat calea, iar din acest motiv a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu autoturismul în copac. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, Joshua Ryan McClahan, angajat civil la baza militară de la Mihail Kogălniceanu, are fracturi costale pe partea dreaptă şi a avut o colecţie de sânge în plămânul drept.           "Tânărul este conştient, colaborează, iar starea lui este stabilă”, a afirmat dr. Stoian.

           

 

×
Subiecte în articol: observator