x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanţa: Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat pe DN 38; trei persoane, transportate la spital

Constanţa: Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat pe DN 38; trei persoane, transportate la spital

31 Mai 2019   •   22:10
Constanţa: Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat pe DN 38; trei persoane, transportate la spital

Trei persoane au fost rănite şi transportate la spital după ce un microbuz cu pasageri s-a răsturnat vineri seară, pe DN 38, între localităţile Topraisar şi Amzacea, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa.

La locul producerii accidentului rutier s-au deplasat trei ambulanţe SMURD şi trei echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ), iniţial anunţându-se prin numărul unic de urgenţă 112 că sunt opt victime.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la ieşirea din Topraisar, microbuzul ar fi avut o explozie la unul dintre pneuri, iar şoferul a pierdut controlul volanului, autovehiculul răsturnându-se. Microbuzul, în care se aflau opt persoane, efectua o cursă privată, transportând angajaţi de la locul de muncă.

"Trei persoane, cooperante, au fost transportate la spital, iar alte patru au primit îngrijiri medicale la faţa locului", a informat IPJ. 

Conform SAJ Constanţa, victimele transportate la spital sunt trei bărbaţi de 29, 45 şi, respectiv, 54 de ani, care au suferit traumatisme abdominale, iar unul dintre ei şi un traumatism la umăr.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: constanta microbuz