x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copilașul de 2 ani dispărut duminică din Botoșani a fost găsit

Copilașul de 2 ani dispărut duminică din Botoșani a fost găsit

de Redacția Jurnalul    |    18 Mar 2024   •   16:16
Copilașul de 2 ani dispărut duminică din Botoșani a fost găsit
Sursa foto: Hepta

UPDATE Băiețelul de 2 ani dispărut duminică din comuna Tudora, județul Botoșani, a fost găsit la 3 kilometri de locul din care a plecat.

„Ca urmare a mobilizării exemplare și a eforturilor forțelor de ordine și a întregii comunități, minorul a fost găsit în viață, la aproximativ 3 kilometri de locul din care a plecat”, anunță IPJ Botoșani.

Este preluat de polițiști și va fi dus la spital pentru analizarea stării de sănătate.

Copilașul de 2 ani era în vizită la o cunoștință, împreună cu familia, în comuna Tudora. La un moment dat a părăsit locuința și de atunci nu a mai fost găsit. Era căutat de atunci de forțe impresionante.

 

Update:Tot mai multe forțe îl caută pe băiețelul de 2 ani dispărut duminică din comuna Tudora, județul Botoșani.

În acest moment, în zona în care se fac căutările sunt peste 200 de forțe de ordine din Ministerul Afacerilor Interne și voluntari.

Căutărilor s-au alăturat și jandarmi din Neamț, Suceva, Iași și Bacău.

De asemenea, sunt folosiți 6 câini de căutare salvare în mediul natural, un elicopter SMURD, un elicopter IGAV și un avion de mici dimensiuni, aparținând voluntarilor.

Copilașul de 2 ani era în vizită la o cunoștință, împreună cu familia, în comuna Tudora. La un moment dat a părăsit locuința și de atunci nu a mai fost găsit.

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr șaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentație cunoscută: bluză de trening roșie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidași cu lumini la talpă.

Știre inițială:Un copil de 2 ani, dat dispărut duminică de familie, este căutat de polițiști și jandarmi din Botoșani, Suceava și Bacău. La acțiunile care au avut loc și în cursul nopții și care continuă luni dimineața participă și un elicopter.

Potrivit IPJ Botoșani, copilul de 2 ani a fost dat dispărut duminică, în jurul orei 15.00.

La acțiunea de căutare au participat peste 100 de forțe de ordine, voluntari și câinele de urmă din cadrul poliției de frontieră. De asemenea, s-au utilizat trei drone cu termoviziune, o șenilată și patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată minorul este o zonă împădurită și teren cu denivelări.

Acțiunile au continuat pe tot parcursul nopții de duminică spre luni.

„S-au alăturat forțe de ordine din cadrul Inspectoratelor Județene de Jandarmi Suceava și Bacău, precum și un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație”, a transmis luni dimineața Poliția Botoșani.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil disparut elicopter