x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Imagini cu un puternic impact emoțional! Un copil de 11 ani a fost bătut crunt de doi băieți de 11 și 12 ani, pe un teren de fotbal din Teleorman

Imagini cu un puternic impact emoțional! Un copil de 11 ani a fost bătut crunt de doi băieți de 11 și 12 ani, pe un teren de fotbal din Teleorman

de Redacția Jurnalul    |    02 Sep 2023   •   09:42
Imagini cu un puternic impact emoțional! Un copil de 11 ani a fost bătut crunt de doi băieți de 11 și 12 ani, pe un teren de fotbal din Teleorman

Un copil de 11 ani a fost bătut crunt de doi băieți de 11 și 12 ani, pe un teren de fotbal din Plopii Slăvitești, județul Teleorman. Imaginile au ajuns pe o rețea de socializare. Părinții celor doi copii de 11 și 12 ani au fost amendați cu câte 500 de lei.

Polițiștii au stabilit că agresiunea a avut loc pe 31 august, în jurul orei 17.30, când cei trei copii au mers pe terenul de sport din Plopii Slăvitești ca să joace fotbal.

În urma unor discuții contradictorii, între copii a izbucnit un conflict spontan, în timpul căruia unul dintre ei (11 ani) ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele de către ceilalți doi (11 și 12 ani).

Unul dintre agresori a înregistrat momentul, ulterior imaginile ajungând pe o rețea de socializare, conform IPJ Teleorman.

„În timpul efectuării cercetărilor, tatăl victimei a apelat S.N.U.A.U. 112, solicitând sprijin medical pentru fiul său, minorul fiind transportat la o unitate medicală, unde nu a rămas internat. Ca măsuri, față de părinții celor doi minori agresori, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 61/1991 Rep., în valoare de 500 de lei fiecare. De asemenea, s-a procedat la informarea D.G.A.S.P.C. Teleorman în vederea dispunerii de măsuri conform competențelor”, adaugă sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele.

bataie

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: copil batut teleorman