x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil de nouă ani, dus la spital, în comă alcoolică

Copil de nouă ani, dus la spital, în comă alcoolică

de Mediafax    |    26 Oct 2011   •   14:39
Copil de nouă ani, dus la spital, în comă alcoolică

Un copil in varsta de noua ani, din localitatea vasluiana Valea Oanei, a fost transportat cu ambulanta la spital, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a fost gasit de catre mama sa in coma alcoolica, baietelul consumand impreuna cu prietenii de joaca mai multe paharele cu tuica.

Potrivit Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, baietelul a baut impreuna cu mai multi colegi de joaca dintr-o sticla cu tuica, dupa ce a fost lasat nesupravegheat de catre parinti. Ulterior, copilul a fost gasit in casa de mama sa, intr-o stare de somnolenta si fara a se putea comunica cu el.

"Noi am fost apelati prin numarul de urgenta 112 de mama copilului care, din simptomele pe care ni le-a prezentat la telefon, fiul ei se afla in coma alcoolica. In momentul in care am ajuns la domiciliul parintilor, baietelul incepuse sa-si revina din starea in care se afla si, dupa acordarea primelor ingrijiri, a fost transportat la spital", a declarat asistentul sef al SAJ Vaslui, Doina Spiru.

Preluat de ambulanta, baietelul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde, pe langa efectuarea unor serii de analize, i se va acorda si tratamentul adecvat pentru astfel de cazuri.

×